BOO Γνώση Εκπαιδευτικό Κέντρο μαλλιών
"Η Διεθνής Γλώσσα μαλλιών"

BOO Salon And BOO International
Tel:- (00357)-26939202 Mobile:- (00357)-99419380 English TranslationEnglish Translation facebook

 

 Pivot Point  Pivot Point


Pivot Point
Για πέντε δεκαετίες η Pivot Point έχει ηγετική θέση στον τομέα της εκπαίδευσης της ομορφιάς, την εκπαίδευση επαγγελματιών ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Από σχεδιαστές μαλλιών μέχρι αισθητικούς, στυλίστες ανταγωνισμού και εκείνων που πρόκειται να διδάξουν μελλοντικούς επαγγελματίες, οι εκπαιδευτικές μας μεθόδοι είναι εγγυημένες να παρέχουν μια σταθερή βάση για την επιτυχία.

Το 2012 γιορτάζουμε το 50ό έτος της δημιουργικότητας μας, εκπαίδευσης και της ενδυνάμωσης μας. Σήμερα, συνεχίζουμε με μια κληρονομιά πάθους για την εκπαίδευση και τη δημιουργική δύναμη του Ιδρυτή της Pivot Point του Leo Passage. Όπως κοιτάμε το αύριο και άλλα 50 χρόνια, έχουμε δεσμευτεί να συνεχίσουμε αυτή την κληρονομιά και τη διερεύνηση νέων εκπαιδευτικών σύνορων.

LeoPassage,ΙδρυτήςτουΔιεθνούςPivotPoint

Leo Passage

Το 1958, ο Leo Passage μετανάστευσε στην Αμερική από την Ολλανδία με τη νεαρή σύζυγό του, Lenie, και δημιούργησε ένα δίκτυο κομμωτικής εκπαίδευσης που διδάσκεται σήμερα σε χώρες σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του, ο Passage κέρδισε περισσότερα από 95 αγώνες και απόκτησε τη φήμη του επιχειρηματικού οραματιστή. Το 1961, κατέλαβε τα πολυπόθητο τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και του Ανώτατου Κομμωτή της χρονιάς στο Διεθνές Σαλόνι Ομορφιάς στη Νέα Υόρκη.

Μέσα από το ενδιαφέρον του για τις αρχές του Bauhaus της τέχνης και του σχεδιασμού, ο Passage είδε πως οι ιδέες αυτού του κινήματος θα μπορούσαν να εφαρμοστούν για την διδάσκαλία της κομμωτικής. Το 1962, άνοιξε την πρώτη Σχολή Αισθητικής Pivot Point στη γωνία του Howard & Clark δρόμους στη βόρεια πλευρά του Σικάγο. Εκεί ανέπτυξε και τελειοποίησε το σύστημα της κομμωτικής που έχει γίνει το χρυσό πρότυπο στην εκπαίδευση κοσμετολογίας.

Άν και ήταν 1.66cm ο Leo Passage ήταν γίγαντας της βιομηχανίας ο οποίος έδειξε ότι η γερή εκπαίδευση, ο καθαρός στόχος και η παθιασμένη επιθυμία να είσαι ο καλύτερος σε κάνει ηγέτη και όχι οπαδό. Σήμερα, η κληρονομιά του ζεί σε όλους τους εκπαιδευτές και αποφοίτων της Pivot Point που βρίσκονται στα καλύτερα σαλόνια, spa, και εταιρείες σε όλο τον κόσμο.
Σταδιοδρομία
Νομίζετε πώς η κομμωτική οδηγεί στο πάτωμα του σαλονιού. Σκεφτείτε ξανά.

Οι απόφυτοι της Pivot Point μπορούν να γίνουν:

 •     Διεθνές Στυλίστες
 •     Εκπαιδευτικοί / Διευκολυντές
 •     Στυλίστες Διασήμων
 •     Διευθυντές Ακαδημιών
 •     Προπονητές Διαφημήσεων
 •     Καλλιτέχνες Πλατφόρμων
 •     Δημοσιογράφοι Κομμωτών και Ομορφιάς
 •     Διευθυντές Καλλιτεχνικών
 •     Δικαστές Διαγωνισμών
 •     Τεχνικοί Σύμβουλοι
 •     Ιδιοκτήτες Σαλονιών
 •     Σύμβουλοι Προϊόντων
 •     Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
 •     Στυλίστες Κινηματογράφου και Θεάτρου
 •     Διευθυντές Σαλονιών
 •     Εκπρόσωποι Εταιρειώ
 •     Bloggers Κομμωτών και Ομορφιάς

Kαι πολλά πολλά άλλα......

Όραμα
Ενδυνάμωση Μέσω Εκπαίδευσης
Η Pivot Point International είναι ένας κορυφαίος εκδότης και παροχέας εκπαίδευσης στις λύσεις κομμωτικής και αισθητικής σε οργανισμούς, σαλόνια, φοιτητές, μεμονωμένων στυλίστων και διεθνών διανομέων. Η γκάμα προιόντων της εταιρείας που περιλαμβάνει A Designer's Approach™, Salon Fundamentals™, Artist Access®, Exam Ace™, Snap Cap®, Meta™, Mindful Teaching® and Salon-ability™ βρίσκεται και στις έξι ηπείρους. Από το 1962 όταν ο Leo Passage ίδρυσε τη σχολή της Ομορφιάς Pivot Point στο Σικάγο, Ιλλινόις, η εταιρεία έχει αγκαλιάσει τους σχεδιαστές μαλλιών που αναδεικνύουν τις ικανότητές τους σε ένα υψηλότερο επίπεδο της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η δια βίου μάθηση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στην οποία η εταιρεία έχει κατασκευάσει 50 χρόνια στην βιομηχανία. Lifelong learning is the cornerstone upon which the company has built 50 years in the industry. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες ομορφιάς της Pivot Point είναι τολμηροί και περίεργοι στην προσπάθειά τους για μια επιτυχημένη καριέρα, επειδή γνωρίζουν πώς να προσεγγίσουν κάθε πελάτη με την ακρίβεια και το μεράκι ενδεικτικό της μεθόδου της Pivot Point.
Προγράμματα που χρησιμοποιήθηκαν στο κέντρο κομμωτικής & ομορφιάς του Hugo

Salon-ability Επίπεδο 2
Στις αρχές του 2012, η Pivot Point του Ηνωμένου Βασιλείου θα ξεκινήσει μια νέα πρωτοποριακή μέθοδο εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εκπαίδευση κομμωτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ιδέα με τίτλο Salon-ability ενσωματώνει τα πρότυπα κομμωτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και οδηγεί στην επίτευξη του προσόντος του επιπέδου 2 στην κομμωτική. Το salon-ability είναι μια δυναμική και ολιστική προσέγγιση της μάθησης; ένα πλήρες σετ από βιβλία μελέτης για τους εκπαιδευόμενους, πρακτικά εργαστήρια και διαδραστικό υλικό στο ίντερνετ. Το Salon-ability της Pivot Point περιλαμβάνει επίσης ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό υλικό για τη συνεργασία και την εξατομικευμένη μάθηση. Το αποτέλεσμα: ένα μεγάλο σαλόνι Salon-ability κομμωτήριο.

Σχεδιασμένο με γνώσεις που παρέχονται από μια ομάδα ειδικών στον τομέα της κομμωτικής του Ηνωμένου Βασιλείου, το Salon-ability είναι κατακερματισμένο σε βασικά θέματα κομμωτικής που υποστηρίζεται από δυναμικά εκπαιδευτικά εργαλεία που μεγιστοποιούν το χρόνο προετοιμασίας και επιτρέπουν μεγαλύτερη έμφαση στις ανάγκες του εκπαιδευόμενου.